Bli kjent med André!

Du kjenner ham ikke, men nå er det på tide! Som en av de aller mest omtalte personer i Jehovas vitners litteratur gjennom tidene, er dette Organisasjonens ukjente superkjendis.

André, dukker opp i litteraturen som ungdom, familiefar, forretningsmann, betelitt og kjemper i dagliglivet med alt fra "den urene vanen det er å masturbere", utfordringer med det motsatte kjønn, ærlighet, trofasthet, fristelsen til å lese på frafalnes nettsider og i det hele tatt møter han de fleste av livets små og store utfordringer. I ett tilfelle overøses han med hjerter og oppfordringer fra kvinnelige kolleger om at han bør ha sex med dem!


Han er en meget bereist person, med opphold i Sør Afrika, Belgia, Tyskland og har vært innom mange menigheter som pioner og eldste, samt tjent på Jehovas vitners Betelhjem. Skribentene i litteraturen forsikrer oss med jevne mellomrom at det er snakk om "historier fra det virkelige liv", så det er absolutt ingen grunn til å tenke at André er en oppdiktet person!


Her er et utdrag: Våkn opp! – 2009

Trofast mot Gud i over 70 år

André, en fryktløs pioner...hadde en kraftig stemme som gjorde at han fikk folks oppmerksomhet. Sammen smuglet vi bibelsk litteratur til Jehovas vitner over hele Java. Hvis vi var blitt tatt, ville vi ha blitt torturert og drept. Mange ganger var det bare med nød og neppe vi slapp unna.


Vakttårnet - Oktober 2012

Er det mulig å være ærlig i en korrupt verden?

Erfaring fra det virkelige liv: En som heter André, eier et firma som installerer sikkerhetssystemer. En av kundene hans er en stor fotballklubb. En gang etter at det hadde vært spilt en stor kamp, drog André til administrasjonskontoret og presenterte en regning for utført arbeid. Regnskapsfolkene holdt fortsatt på med å telle opp de pengene de nettopp hadde fått inn fra billettlukene. Siden det allerede var sent, betalte klubbformannen raskt leverandørene, deriblant André.

PS! I akkurat denne artikkelen vises det faktisk et bilde av André. Er dette superkjendisen vår? ** Se oppdatert info nederst i artikkelen