top of page

Sex på Bethel

I januar 2018 ble det presentert to videoer som er ment som instruksjoner for dem som skal begynne på Betel, eller allerede arbeider der. Videoene inneholder streng veiledning om de alvorlige farene ved "selvbesmittelse" (masturbasjon) og talerne beskriver i detalj ulike definisjoner på hva som er regnet som masturbasjon og dermed en "uren vane" som de forbyr på Betel. Som eksempel nevnes at man sover i "feil stilling", går med stramme klær eller andre ting som kan forårsake seksuell opphisselse, med påfølgende ejakulasjon. Det advares sterkt mot å bruke puter til å klemme mellom bena, eller bruke laken som metoder til å skape seksuelle spenninger. Andre ting det advares mot og som beskrives som direkte ondt er flørting, og naturligvis alle former for seksuell kontakt mellom ugifte og selvfølgelig personer av samme kjønn. Lloyd Evans har produsert et sammendrag av videoene med kommentarer, og vi gjengir denne her.


bottom of page