Sannheten - så enkel som den kan være


En varm anbefaling! Dette er en av de beste videoer som er laget om historien til Selskapet Vakttårnet, og som viser hele historien på en oversiktlig og lett forståelig måte. Innholdet er dokumentert med henvisninger til Selskapets litteratur på slutten av filmen.

Når du ser denne filmen og etterpå tenker grundig gjennom hele historien til Selskapet Vakttårnet - er det ikke da på tide å stille seg selv det ransakende spørsmålet:

Kan denne Organisasjonen gjøre hevd på å kalle seg "Den sanne religion", ja ikke bare det - men den eneste religionen som er "godkjent av Jehova"? Se filmen og bedøm selv. Om du ser noe som du mener er forfalsket eller uriktig presentert så tar vi gjerne imot informasjon om dette. Eneste som trekker ned er bakgrunnsmusikken i siste halvdel av filmen. Men det går an å skru av lyden.


110 visninger

Siste innlegg

Se alle